Annonce:


Hvornår er solen farligst?
Virkningen af solens ultraviolette stråling på huden er størst i foråret, fordi det fleste på det tidspunkt ikke har en hud der er vandt til solen. Vi har på det tidspunkt en vinterbleg hud, som ikke har opbygget noget naturligt forsvar. Det naturlige forsvar mod UV-stråling består i pigmeter i huden - melanin - der dannes efter UV-bestråling. Da det tager nogen tid, er det mest effektivt i juli og august. Det er også melanin der giver os farve, brunhed, som nogen synes ser godt ud.

Det er altså lettest at blive solskoldet (forbrændt) om foråret. Dette til trods for, at solens uv-stråling rent faktisk er lidt mere intens 2 måneder efter Sankt Hans end 2 måneder før Sankt Hans på grund af tyndere ozonlag i august end i april."

Man skal altså passe mest på i foråret, og det snyder rigtig mange fordi det ikke er særlig varmt.

Kategorier på sider:

Solbeskyttelse diverse Flyrejser Solcreme Holdbarhed af solcreme Aftersun Hudpleje Svanemærket solcreme Gode råd om solcreme Solbriller Hvad er UV lys1111 Solcreme faktor 20 Skiferie og solcreme Hvad er sollys1111 Så meget solcreme skal du bruge Solhatte Nivea solcreme Solcreme diverse Selvbruner Gode råd om after sun produkter D vitamin og solcreme Solcreme faktor 15 Baby solcreme Forældre skyld i at børn får varige solskader Oekologisk solcreme Gode råd ved ophold i solen Rejser og Ferie Børne solcreme Faktortallet Er selvbruner farligt1111 Derma solcreme Solfaktor diverse Hjemmelavet solcreme Hvornår er solen farligst1111
 
 
 Du er her: Solcreme - Rejser Solcreme - - Hvad er Solcreme en et   

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.