Annonce:


Hjemmelavet solcreme
Hvis du vil spare penge, så kan du også lave solcreme selv.

Til solcreme skal du bruge:
100 ml. Tiosol

500 ml. mandelolie eller anden olie efter eget valg

Fremgangsmåde:

Du skal først bestemme, hvor effektivt din solbeskyttelse skal være. Hvis der er tale om babyer/børn/sart hud skal det være mindst faktor 20.

For at lave en solcreme faktor 20 tager du

1/3 Tiosol (f.eks. 33 ml.) og

2/3 mandelolie (f.eks. 66 ml.)

Disse rystes sammen, og så er du færdig.

Hen på sommeren er det måske ikke nødvendigt med så højt et tal for faktor, hvis du har en hud, der bliver pænt brun uden at blive skoldet. Så laver du bare en tyndere opløsning. F.eks. faktor 12: 15 ml. Tiosol og resten, altså 85 ml. olie.

Praktisk på rejse:
Fyld en flaske hjemmefra med halvt Tiosol og halvt mandelolie. Brug dette den 1. dag. Fyld så op med mandelolie på dag 2. Så har du ca. faktor 20. Brug denne resten af ferien eller så længe, du synes. Og stræk den med ekstra mandelolie i slutningen af ferien.

Da denne solcreme er baseret på oliebaserede produkter, er den delvist vandskyende, så man begynder altså ikke helt forfra efter en kort badetur.

Kategorier på sider:

Holdbarhed af solcreme Baby solcreme Hudpleje Hvad er sollys1111 Svanemærket solcreme Rejser og Ferie Solhatte Solbeskyttelse diverse Børne solcreme Skiferie og solcreme Oekologisk solcreme Faktortallet Hvad er UV lys1111 Derma solcreme Solbriller Solcreme faktor 15 Selvbruner Gode råd om solcreme Solcreme Flyrejser Gode råd om after sun produkter Er selvbruner farligt1111 Solfaktor diverse Hvornår er solen farligst1111 Aftersun Så meget solcreme skal du bruge Hjemmelavet solcreme Solcreme diverse Solcreme faktor 20 Forældre skyld i at børn får varige solskader Gode råd ved ophold i solen Nivea solcreme D vitamin og solcreme
 
 
 Du er her: Solcreme - Rejser Solcreme - - Hvad er Solcreme en et   

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.