Annonce:


Gode råd om after sun produkter
After-sun cremer har det med at love en hel masse. Nogle lover at det kan rette nogle af de skader der er kommet efter for meget sol og hjælper med tidlig aldring.

Der findes p.t. ikke dokumentation for, at after-sun cremer kan fikse solens skader efter solbadning uden tilstrækkelig solbeskyttelse. Det er derfor meget vigtigt at gode solcreme uanset om man bruger aftersun eller ikke.

After sun køler huden lidt, men kan ikke rette op på de skader, der er sket.

After-sun produkter indholder vitamin E, der skal forebygge, at huden ældes for tidligt. Men vitamin E har ingen dokumenteret effekt, når først man er færdig med at solbade. Det kan have en betydning i forhold til solens stråler, hvis det er i solcreme, som man bruger, mens man får bestråling.

Det er altså en dårlig ide lige at tage en 1 time mere i solen, hvis man tror at man derefter bare kan rette det op med et after-sun produkt.

Så generelt kan man sige at det kan være godt med after-sun produkter til lindring, men man skal altså ikke forvente at det retter op på de skader der er sket. Solcreme er den sikre vej, hvis man vil beskytte sin hud.

Kategorier på sider:

Er selvbruner farligt1111 Baby solcreme Solcreme faktor 20 D vitamin og solcreme Holdbarhed af solcreme Forældre skyld i at børn får varige solskader Solbriller Solfaktor diverse Aftersun Solcreme Selvbruner Solhatte Derma solcreme Hjemmelavet solcreme Hvad er UV lys1111 Gode råd om solcreme Oekologisk solcreme Hvad er sollys1111 Gode råd ved ophold i solen Solbeskyttelse diverse Hudpleje Nivea solcreme Rejser og Ferie Svanemærket solcreme Så meget solcreme skal du bruge Skiferie og solcreme Solcreme diverse Solcreme faktor 15 Faktortallet Børne solcreme Hvornår er solen farligst1111 Flyrejser Gode råd om after sun produkter
 
 
 Du er her: Solcreme - Rejser Solcreme - - Hvad er Solcreme en et   

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.