Annonce:


Forældre skyld i at børn får varige solskader
Børn er ikke selv opmærksom på de skader solen giver på huden. Det er derfor forældrenes ansvar at sørge for at børnene bliver beskyttet rigtig.

Desværre glemmer alt for mange forældre det. Undersøgelser viser at hvert tredje barn bliver solskoldet hvert år.

Når solens bager fra en skyfrihimmel skal især børnene i skygge, have løsthængende tøj på og være smurt ind i solcreme. Dels er deres hud ikke tilvænnet solens stråler lige så godt som voksnes hud, dels bevæger de sig mere ud af skyggen end voksne gør. De kan godt lide at plaske rundt i vandet, elles sidde og lege i vandkanten. Det gør samtidig at en større del af solcremen bliver vasket væk.

Solskoldninger i barndommen øger risikoen for at få kræft i huden senere i livet. Solskoldninger er den faktor, der betyder allermest for udviklingen af kræft i huden.

Rådene lyder at give barnet let tøj på og solcreme de steder, hvor huden er bar, og så skal børnene have mulighed for at lege i skyggen. Desuden skal man jævnligt sørge for at komme nyt solcreme på, så de området hvor solcremen forsvinder som følge af leg, bliver dækket igen.

Kategorier på sider:

Hjemmelavet solcreme Solhatte Hudpleje Holdbarhed af solcreme Gode råd om solcreme Oekologisk solcreme Solfaktor diverse Forældre skyld i at børn får varige solskader Svanemærket solcreme Selvbruner Flyrejser Rejser og Ferie Hvad er sollys1111 Solcreme faktor 15 Solbriller Nivea solcreme Er selvbruner farligt1111 Hvad er UV lys1111 Solbeskyttelse diverse Faktortallet D vitamin og solcreme Hvornår er solen farligst1111 Børne solcreme Gode råd ved ophold i solen Baby solcreme Skiferie og solcreme Solcreme Solcreme diverse Aftersun Derma solcreme Solcreme faktor 20 Gode råd om after sun produkter Så meget solcreme skal du bruge
 
 
 Du er her: Solcreme - Rejser Solcreme - - Hvad er Solcreme en et   

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.