Annonce:


Er selvbruner farligt?
Der er p.t. ikke fundet noget i selvbrunere, som viser, at de er skadelige for helbredet - heller ikke på lang sigt.

Selvbrunere indeholder dog ligesom meget andet kosmetik parabener, som på lang sigt muligvis kan virke hormonforstyrrende. Der kan derfor ikke med sikkerhed siges at man ikke på et eller andet tidspunkt finder ud af at nogle at de stoffer, der er i selvbruner produkter, kan være skadeligt for et eller andet. Det han man set får.

Generelt kan man dog sige at som det ser ud nu, så er det mindre skadeligt at bruge selvbruner produkter end at gå i solarie.

Kategorier på sider:

Rejser og Ferie Selvbruner Solcreme diverse Oekologisk solcreme Så meget solcreme skal du bruge Hudpleje Forældre skyld i at børn får varige solskader Flyrejser Hvad er sollys1111 Hvornår er solen farligst1111 Nivea solcreme Holdbarhed af solcreme Baby solcreme Solcreme faktor 15 Børne solcreme Gode råd om after sun produkter Derma solcreme Svanemærket solcreme Solcreme faktor 20 Solbriller Hjemmelavet solcreme Solhatte Er selvbruner farligt1111 Solbeskyttelse diverse Gode råd ved ophold i solen D vitamin og solcreme Solcreme Skiferie og solcreme Hvad er UV lys1111 Faktortallet Solfaktor diverse Gode råd om solcreme Aftersun
 
 
 Du er her: Solcreme - Rejser Solcreme - - Hvad er Solcreme en et   

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.